Bio proizvodnja

Biološka proizvodnja je proizvodnja bilja na prirodan način, bez umjetnih gnojiva i prskanja neprirodnim sredstvima. Na taj način izbjegavamo otrove koji inače u sebi nakupljaju biljke proizvedene na konvencionalan način.   


Bavljenje poljoprivredom na prirodan način puno je ugodnije i zdravije za seljaka.

Puno ljudi danas ne vjeruje biološkoj proizvodnji i isprva misle da se radi o nekoj vrsti prijevare kojom proizvođači biološke hrane žele svoje proizvode prodati što skuplje. To je daleko od istine.  

Bio proizvodnja počinje čovjekovim samorazvojem. Kada se osoba odluči na to da neće više nakupljati otrov u organizmu jer ga isti ometa u boljem raspoloženju, pravilnijem postupanju i duhovnom razvoju, doslovno mora posegnuti za čistom hranom i lijekovima.  

U osnovi je bolest na različitim razinama fiziologije i duha nakupljeni stres (nesklad). Čistoća i svjetlost u biljci osnova je za uspjeh u liječenju bolesti jer svjetlost i tama ne idu zajedno. Dolaskom svjetla tama nestaje. 


Bio proizvodi proizvedeni su s puno ljubavi 
 

Duhovnim rastom i uklanjanjem stresa iz tijela u čovjeku se poboljšava stupanj primjećivanja – osoba prepoznaje kvalitetu suptilnije razine biljke. Činjenica je da ljekovito bilje proizvedeno na konvencionalan način polagano gubi ljekovitost – s jedne strane zbog nečistoće (nesklad teško pobjeđuje nesklad), a s druge strane jer se nečistoćom gubi osjećaj za finije razine biljke, znači upravo na razini gdje je ljekovitost biljke ili oživljena ili neoživljena.    
Tako si biljka i čovjek mogu pomoći na putu prema višnjemu. Jedan u drugome grade svjetlo koje oboje brani pred tamom bolesti.