Proizvodi


"Najbolji lijek raste ispred kućnog praga" Hildegard von Bingen

U Plavici smo za vas pripremili brojne proizvode. Naši su proizvodi proizvedeni na biološki način, skupljani u nedirnutoj prirodi i pripremljeni po recepturama Jože Majesa. Proizvedeni su po tradicionalnim postupcima narodne medicine koja se stoljećima koristila na slovenskom tlu te su ih kroz desetljeće postojanja provjerili brojni posjetitelji Plavice. Za vas ih proizvodi poduzeće PLAVICA d.o.o., a na raspolaganju su sljedeći pripravci:

ČAJNE MJEŠAVINE


U našim se mješavinama krije ogromno znanje i iskustvo

Čajne mješavine su tradicionalni pripravci koji kombiniranim djelovanjem brojnog i vrlo učinkovitog ljekovitog bilja ublažavaju mnoge tegobe. Brojne stranke su zadovoljne rezultatima nakon konzumacije naših čajeva. Čajne mješavine smo razvijali kroz desetljeće te su između ostaloga nastale na temelju dobrih povratnih informacija korisnika.  

Većina naših čajnih mješavina ima oznaku BIO te ih kontrolira organizacija za certificiranje ekoloških proizvoda.  

Detaljnije vam predstavljamo naše čajne mješavine

POJEDINE BILJKEŠarolikost brojnih pojedinih biljki

Ljudi često radije piju čaj koji je pripremljen od jedne biljke. Ima vas dosta koji sami skupljate biljke za čaj (ako vam ih ponestane, možete visokokvalitetne biljke za čaj dobiti i kod nas). Prošetajte među najpoznatijim slovenskim biljkama i upoznajte njihova ljekovita svojstva...

Većina naših biljaka ima oznaku BIO te ih kontrolira organizacija za certificiranje ekoloških proizvoda. 

Detaljnije vam predstavljamo naše pojedine biljke

TINKTURE


Tinkture Plavica

Tinktura je u alkoholnu otopinu umočeno ljekovito bilje koju koristimo po kapima za pojedine tegobe. Budući da alkoholna otopina jako povećava, čak i udeseterostručuje djelovanje svojstava ljekovite biljke, tinkture se mogu koristiti kada ostala sredstva zakažu.

Većina naših tinktura ima oznaku BIO te ih kontrolira organizacija za certificiranje ekoloških proizvoda.  

Detaljnije vam predstavljamo naše tinkture

ULJE


Ulja Plavica

U ulje umočene svježe biljke izlučuju ljekovita svojstva i takva ulja mogu biti odlično sredstvo za površinsko liječenje oboljelog dijela tijela ili za masažu.

Naša ulja imaju oznaku BIO te ih kontrolira organizacija za certificiranje ekoloških proizvoda.  

Detaljnije vam predstavljamo naša ulja

MASTI


Paleta prirodnih sastojaka ugodnih za kožu

 

Brižljivo pripremljene masti koriste se za nanošenje na oboljelo mjesto. U našim se mastima nalazi pravo bogatstvo sastojaka, od različitih smola do pčelinjeg voska. Na raspolaganju je široka paleta tradicionalno izrađenih masti po starim recepturama koje nježno prodiru u kožu te je njeguju. Masti su izrađene od prirodnih sastojaka bez umjetnih dodataka.    

Detaljnije vam predstavljamo naše masti